Mostanában

Mostanában inkább csetelgetünk és telefonról küldünk haza képeket. Azért vannak még alkalmak, amikor inkább a nagy fényképezőt használjuk, azokból a képekből válogattam most párat ki. Lássuk mi is történt a Rodeo óta, képletesen értve, mivel sok kép van itt alul: Niki fellépett a suliban, volt tanulmányi versenyen is Húsvétkor tojást kerestünk volt Bazsinak osztálykirándulása a tűzoltóknál Bazsi volt beteg is de arról csak… (more…)

Viva las Texas

Az elmúlt hetek Texas ünnepének jegyében teltek el, mindenhol magányos csillagok és Cowboy -ok, Houston -ban Rodeo, iskolai ünnepek minden mennyiségben – természetesen megfelelően öltözve. Elképzelem ezt otthon, ahogy a suliba a magyar gyerekek népviseletben vagy éppen csikós cuccban nyomulnának.. Bazsiéknak iskolai kirándulás volt megnézni a Rodeo felvonulást: cowboy -ok vonulnak keresztül egász Texason lovakon, szekereken egyenesen a Houston Rodeo… (more…)

Childrens museum es bicaj

Children’s museum -ban jártunk nemrég.. Gyerekeknek nagyon tetszett, biztos megyünk máskor is.

Valentine

Szöszinek sűrű hete volt, mindkét suliban vállalkozott rá, hogy megszervezi vagy legalábbis segít megszervezni a Valentin napi partit. Valentin party Bazsiékkal – Westview suli.. Valentin party Grace -ben, Nikiekkel.. Uffantás..

Nyugis január

Végre itt a tavasz! 🙂 A rettenetes téli hideg után, kezd végre enyhülni a idő. Igaz, Január elején valamelyik reggel még pont rekordhideg  volt, Szilvi a nokedliszaggatóval vakarta le a jeget az autórol kínjában… Most viszont végre kezd megjönni a jó idő! Amúgy pedig megtartottuk Niki szülinapját, kétszer is, először otthon. Az iskolában amúgy ismét kitették a szülinapos táblát, a Nickelodon -on… (more…)

Cheers, Cheerio, Cheerke, XMAS, B.U.E.K.

Utolsó bejegyzés 2015 -ről, lassan beérem magam. Pattogatott kukorica, csipsz es kola – ez most egy hosszabbacska kepes bejegyzes lesz, videokkal sulyosbitva. Niki a suliban cheerlead -er lett, Bazsi osztálykirándulgatott, boltban, allatkertben, farmon stb. Jött a Halloween.. Niki folytatta a balettot is közben, felevnel feljebb lep egy osztalyt soron kivul.. Jött a karácsony, sütöttünk mézeskalácsot, építettünk mézeskalács házat is. Megjött Mikulás is, voltak… (more…)

Hiánypótlás 3 – A nyári szünet

Nyáron kellemes programok vártak ránk, a gyerekeknek táborozás, Nikinek balett.. ..Bazsinak a Westview tábor, aminek a záróbulijára már Csillag mamáék megérkeztek hozzánk. Nem is igazán értem, miért vártak ilyen sokáig, jöhetnének kicsit gyakrabban is. Mindössze 9196 kilométer a távolság, kitérőkkel a mosdóba is max 10000. Ok, értem én, hogy gyalog egy picit hosszú, na de nem azért van bicikli is a világon? Akárhogy is, ha… (more…)

Hiánypótlás II

Sajnos, az idei év nem csak vidámságról szólt. Májusban hazautaztunk, eltemetni édesanyámat.         Ha már úgyis haza kellett menni, elintézünk még pár dolgot. Jó volt találkozni a családdal, meglátogatni ismerős helyeket, még ha ilyen szomorú okból is mentünk haza. Voltunk Fehérváron:                                          … (more…)

Hiánypótlás

Kicsit régen frissítettem, hosszú volt ez az év és még nincs is teljesen vége.. Még hátravan egy utazás és egy költözés is, de kezdjük az eléjén. Tél volt, hó nem esett, végetértek az ünnepek. Na nem teljesen, mert egy még hátravolt:                 Bazsinak jött a névnapja..              … (more…)

Szilveszteri képek

Csak néhány..