Viva las Texas

Az elmúlt hetek Texas ünnepének jegyében teltek el, mindenhol magányos csillagok és Cowboy -ok, Houston -ban Rodeo, iskolai ünnepek minden mennyiségben – természetesen megfelelően öltözve. Elképzelem ezt otthon, ahogy a suliba a magyar gyerekek népviseletben vagy éppen csikós cuccban nyomulnának..

Bazsiéknak iskolai kirándulás volt megnézni a Rodeo felvonulást: cowboy -ok vonulnak keresztül egász Texason lovakon, szekereken egyenesen a Houston Rodeo -ra. Bazsiék egy kissebb úton nézték meg őket de állítólag van olyan szakasz, ahol az I10-es autópályán jöttek, na az vicces lehetett.

Mivel Bazsi nem szereti a hangos helyeket, a tömeget,  és úgy általában véve a majális szerű kirakodóvásárokat ezért szerdán kivittük a Rodeo -ra, fülhallgató nélkül. Jelentem, nagyon élvezte, 8 órát töltöttünk el a rodeo -n, Bazsi kipróbált egy rakat játékot, mini hullámvasútatat stb. Tulajdonképpen, csak azért nem maradtunk tovább, mert kezdett besötétedni és lehűlt a levegő (meg mondjuk másnap  még suli is volt). Még legalább egyszer kimegyünk az idén, annyi már biztos..

Pusszantás,

Tomi

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.