Archive for április, 2011


Még pedig a lényeg az az, kérem szépen, hogy készült a Prücsedliről pár új fotócska, ami most közszemlére lesz bocsájtva.

Sajnos írni nem sok idő van, mert az említett Prüccsenet nem nagyon óhajt napközben elaludni, így apu és anyu eléggé fáradt lesz estére, minek következtében mostanság megrövidültek a blog bejegyzések. (Főleg, hogy csak anyu ír blogot, apu az nem.)

Nos, amúgy röviden… semmi különleges dolog nincs itt felénk, éljük a kisgyerekes családi mintaéletet. Zoli dolgozik ezerrel, szegénykém fáradt is rendesen, de azért esténként jut idő egy kis olvasásra is most, hogy van neki egy Kindle-je. 🙂 Emma kúszik, forog, sikítozik, csapkod, zongorázik apával, kiköpi a vizet majd nevet, pisis-kakás pelusokat gyárt, átalussza a éjszakát… No és én.. Én Emmus ebédet gyártok minden nap, mert nagy kópé a Drága, csak a friss kaja ízlik neki, de ezzel semmi baj, imádok főzöcskézni neki. Szóval konyhatündérkedek, takarítok, mosok, hajtogatok és voltam a szomszéddal is sétálni már, van nekik egy 1 éves fiúk, aranyosak és nem utolsó sokban nekem sem árt egy kis angol csevej. Szóval így telnek a napok.

Újdonság, hogy Emma eszik már karfiolt, karalábét, brokkolit, zellert, cukkinit is, új fűszerként kapott kaprot.

Oké, akkor most jönnek a képek, mert kezdek elaludni.

Pusszanat.

Emma pár napja próbálkozik a kúszással, hogy végre ne csak nehéz matematikai számitások alapján összehozott forgásokkal jusson el a kijelölt helyre, mert előre fele azért csak egyszerűbb ám…

Találtam egy videót Emmusról, amikor még az koraszülött intenzíven voltunk szülés után. A kedvenc nővérkénk épp eteti, majd büfizteti Emmát. Tessék megnézni azokat a kis vékonyka lábacskákat, hát nem édes?!