Archive for szeptember, 2013


Riverside park és egy kis állatkert

on 2013.09.30. in Kategória nélküli írományok Riverside park és egy kis állatkert bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hétvégén kirándulni voltunk erre-arra. Tegnap a Riverside parkba mentünk el, ahol nagyot szaladgáltak az egyedek a réten és a játszótér játékait is felderítették.

Ma az atlantai állatkertbe látogattunk el, Petinek annyira bejött a dolog, hogy már a kocsiba odafele elaludt, pedig nem is volt alvásidő, így amikor odaértünk, akkor beraktuk a babakocsiba és betoltuk. Aztán a majmok előtt azért felébredt ő is és csatlakozott az ébren levők táborához. Megnéztünk mindent, még a játszótéren is játszottunk. Nagyon jól érezték magukat a babák, el is fáradtak rendesen.

Íme pár képecske.

Az elmaradt szülinapi képek

on 2013.09.29. in Kategória nélküli írományok Az elmaradt szülinapi képek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

 

Mert bizony, ebben az évben is volt szülinap, nem is egy, így most pótolom a szülinapi képeket. Emma kapott süni tortát, gitárt, egy rajzasztalt, mindenféle jóval. Volt gyurma, ceruza, zsírkréta, filctoll, sok-sok lap. Kapott egy biciklit is, bár lehet cangás kép pont nincs. Petike kapott egy nagyon vagány járgányt a tortája mellé, örült is neki nagyon!

 

 

 

Mostanság…

on 2013.09.18. in Kategória nélküli írományok Mostanság… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mostanság nem volt ideje a mókus egyedeknek blogot írni, mert minden összejött. Emma 3 éves lett, Peti 1 éves szülinapját ünnepelte, a Mama hazament, az NSN atlantai irodáját bezárják, emiatt költözünk Dallasba, hirdetjük a házat is, folyamatosan rendet kell tartani, mindent el kell pakolni, ami két kis kategóriás mókus egyeddel valljuk be bonyolult feladat. Hétvégén nyílt napot fogunk tartani, mert most építettünk egy új kerítést, ami most már teljesen zárttá tette a kertet. Aztán ha sikerül eladni, akkor felkerekedünk és irány Dallas. Majd beszerzek egy cowboy kalapot. 🙂

Amúgy gyerekek jól vannak, Emma megkezdte az ovit, amit abba is hagyott. Rájöttünk hogy ez az ovi, ahova beírattuk, sem Emmusnak nem jó, sem nekünk. Az óvónénik ahelyett, hogy segítettek volna beilleszkedni neki, ehelyett inkább imádkoztnak, hogy ne érezze magát rosszul. Röhej.  Ettől még Emma nem fog mosolyogva menni reggelente. Majd ha elköltöztünk, keresünk egy olyan ovit, ahol nem imádkozással akarnak mindent megoldani, ja és amitől Emmának nem lesznek rémálmai.

Peti is jól van, szaladgál egész nap, imádja az autókat, amit tütünek hív. Amúgy már beszél a Drága. Mondja, hogy tej, apa, anya, Emma, Peti, Petya, büdös pelus, 🙂 , nem nem (és rázza a fejét), meg még jó pár dolgot. Tud felfele menni a lépcsőn váltott lábbal, tud táncolni körbe-körbe, meg még annyi mindent, hogy nehéz lenne leírni. Imád enni, de nem egy nagydarab baba ettől függetlenül. Kisebb, mint amekkora Emma volt ennyi idősen.

Voltunk kirándulni is erre-arra, rakok fel képeket is.