Archive for május, 2015


Magyarország – 2015 Májusa

on 2015.05.24. in Kategória nélküli írományok Magyarország – 2015 Májusa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Felsorolni is nehéz mennyi élmény ért minket Magyarországon. Tomiék jóvoltából a pesti lakásuk lett a fő szálláshelyünk és onnan járkáltunk Cupi gázüzemű Opeljével Dunaújvárosba, Fehérvárra, Keszthelyre. A ház alatt volt egy pékség ami kifogyhatatlannak bizonyult görbe kifliből és kakaóscsigából. A gyerekek imádták, most ettek ilyet először. Niki túrórudin élt, én meg gyroson, lángoson és thai csirkés kaján attól függően hogy mi került elém az adott napon. Jutott bosszúság is minden napra, például amikor érvényesnek gondolt mobil SMS parkolással megbüntettek. Leállt a rendszerük és azt írta hogy minden OK. Persze én voltam a hibás az ügyintéző szerint.

De nézzük mi volt ami miatt mégis megérte.

Voltunk Székesfehérváron a nagypapáéknál:




Aztán voltunk Dunaújvárosban az ottani nagymamánál és nagypapánál, ahol találkoztunk Encivel és Noncsival is:

Aztán elmentünk Keszthelyre is, ahol láttuk Lackót és Grétit és Bóbita koncerten is voltunk

Voltunk a Budai várban nagypapával is:

Állatkertben is simogattunk kiskecskéket:

Találkoztunk a régi barátokkal a Koronás játszótéren Fehérváron:

És metróval elmentünk a belvárosba ahol felszálltunk a hajóra és irány a Margit-sziget!

És minden jó ha jó a vége, szerencsésen megérkeztünk Houstonon át Dallasba a nagymamával aki most Augusztus közepéig lesz kint.

Charlie a 10 hetes golden retriever

on 2015.05.24. in Kategória nélküli írományok Charlie a 10 hetes golden retriever bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Niki könyörgését megunva ma felkerekedett a család és meglátogatott egy tenyésztőt Rockwall, TX-ban. Volt neki két alom kutyája is. Amikor megérkeztünk Charlie éppen aludt de a félórás ottlét után egyértelmű volt hogy Ő kell nekünk. Nagyon barátságos, azonnal „megadja magát”, szóval nem lesz gond a gyerekekkel. A nevén kicsit vitatkoztunk, Niki a „Zsömi” nevet akarta adni én a „Buksi/Csibész” között vacilláltam. Az autóból végül „Charlie” néven szállt ki az eb.
20150523_120340 (Copy)

20150523_120807 (Copy)

IMG_5647 (Copy)

IMG_5650 (Copy)

IMG_5697 (Copy)

IMG_5701 (Copy)

IMG_5727 (Copy)