Archive for december, 2012


Együtt a család. A karácsonyfát, amerikai szokás szerint, már 2 héttel karácsony előtt felállítottuk. Ez azért volt jó, mert 1. még volt  a boltban fenyőfa 2. mert még itt volt nagyanyó is.

Azután voltunk az egyik közeli játszótéren is, ami csupa fából van és ezért Niki kedvence.

Emma énekelt Gabi néninek:

És szaladt apa után is:

És Peti beszélgetett a zsiráffal:

„Egyedül maradtunk..”, jegyezte meg Niki, miután nagymamával együtt 24 órán át izgulta végig a hazautat (csak mama utazott). Én aludtam három órát, mert Emma kétszer rohant át este hogy nincs meg a nagymama. (Niki megmondta neki, hogy elmegy és éjszaka kirohangált az üres szobát megnézni, utána meg beköltözött közénk az ágyba. Na ezzel meg az volt a baj, hogy amikor Peti felébredt és nekiálltam kaját gyártani neki, akkor Emma is felkelt és „Apa, tente!” kiálltásokkal próbált visszaparancsolni az ágyba.)

Szóval az első napon túl vagyunk, nagyobb problémák nélkül. Emma 3 órát aludt az autóban én meg addig tanultam a január 2-ai texasi állásinterjúra, ami remélem összejön, mert az NSN március után nem tart igényt a szolgálataimra. Egyébként épp 1 éve lesz, márciusban, hogy komolyan elkezdtem állást keresni.

Visszatérve nagyira, szegény lekéste a csatlakozást Amszterdamban, így Csöndes Tibi barátom segítségével jutott haza Münchenen keresztül 6-7 órás késéssel. Tibi és haverja szárnyuk alá vették a nagyit, aki bátran vágott bele a kalandba. Még jó, hogy épp ott volt e két superman, akik Dallasból Atlantán át igyekeztek haza Magyarországra.

Minden jó, ha vége jó, hazekerült nagyanyó.

Jutalmul itt van egy link az új albumunkra, ami összefoglalja a 2012-es év eseményeit. Micsoda év volt! 2013 sem ígérkezik kevesebbnek.

Zoli