Archive for június, 2011


Ezek a kedvenceim…

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Kérem szépen, nem csalás, nem ámítás, ez itt most egy blogbejegyzés. Tudom, tudom, kicsit ritkultak a bejegyzéseim, de mentségemre legyen, egy 10 hónapos kis mókuspéldánnyal nem egyszerű az élet.

Emmusunk nagyon sokat fejlődött mostanság. Annyi mindent csinál, hogy csak ámulunk. A mászást már tökéletes formátumban hajtja végre, feláll, oldalazik a bútorokon, tolja a járássegítőjét, vagyis szalad utána, mert ugye ha az egyszer elindul, akkor szedni kell a mókustappancsokat utána. Beszélget, énekel, táncol, zongorázik, tapsikol, integet és puszit is tud adni, bár abból még sokat nem kaptunk. Imád bújni, van olyan nap, amikor csak bújna egész nap.Fogacska még mindig csak kettő darab van, de már jönnek a felső fogak is.  Kb. 10 kiló, lehet kicsit több és olyan 78 cm.

Enni sajnos nem igazán akar, azt hiszem nem nagyon szereti a húsokat, amit főzök neki, azt már meg sem eszi. Most vettünk bolti kaját, na azt fintorogva, de azért elfogyasztja. A kedvence a vajas kenyér sajttal, húsleves leve, joghurtok, gyümik, gabonapelyhek.

Amúgy zajlik is az élet velünk. Kiderült, hogy van egy bazi nagy mellékvese cisztám. Nos, lehet beszerzek még pár lukacskát magamra és megint megszabadulok egy szervemtől. Részleteket még nem tudok irni, de majd beszámolok róla később.

Olyan sok mindent tudnék amúgy írni, de sajnos elég késő van és pihenni is kell.

Pár képet azért csatolok, hogy lássátok Emmus milyen nagy már!

Pusszanat!

Íme a képek!