Archive for október, 2011


Épp az X faktort nézzük. A magyart. Hát ennél már az is jobb, hogyha írok egy blogbejegyzést, komolyan, ilyen pocsék felhozatalt, mint ez a széria, ritkán látni. Az angol verziót is szoktuk nézni, de valahogy most az sem az igazi. Marad a blogolás, úgy is olyan rég keletkezett friss tartalom.

Emma 14 hónapos múlt, nagy dumagép, annyira édes, hogy meg kell zabálni. Hihetetlenül okos és ügyes, de hát mit szépítsünk, csak az én lányom!  (Na jó, természetesen az apjától is örökölt valamit a horkolási készségen kívül is.)

Szépen tud építőkockázni, nagy kedvence a lépcsőzés, A Bűbáj c. film a favorit nála, vannak benne nagyon jó kis dalok, meg persze a főszereplő pasi is jóképű. Eszik egyedül kanállal, ha épp szerencséje van, jut a szájába is.  Integet, még a mamának is Szkájpon keresztül. Puszit küld. Ad is, de leginkább csak a morzsolgató macinak jut belőle, amihez nagyon ragaszkodik. Tudja hol az orra, füle, feje. Fel tudja hivni az apját telefonon, nemrég még SMS-t is küldött neki. (Remélem emelt díjás szolgáltatást nem akar igénybe venni még) 🙂

Segít a mosógépből átrámolni a szárítóba, sosem hagyná ki, annyira imád segíteni. Zoknit párosítani is szokott, emiatt néha felemás zoknim van, ami ciki pl. ha le kell venni a cipőt a játszóházban.

Az evés egy ideig gondot okozott, mert a sajtos tésztán kívül nem volt hajlandó semmit sem meg enni, de amióta megkapta az MMR, barihimlő, Hep A oltás adagot, azóta még a lapos husit is megeszi meg a grillcsirkét, törtkrumplival. Jippi!

Szóval elvagyunk.

Kapott (vagyis én kaptam) egy új babakocsit, ami miatt Zolit már egy jó ideje nyaggattam, de beadta a derekát! Látni kéne, hogy milyen büszkén tologatja benne Emmát, meg rallizik a sorok között. 🙂 Persze én csak akkor tolhatom, ha egyedül megyek valahová Emmával.

Nekem meg volt a mellékvese ciszta műtétem, Emma szülinapja előtt egy nappal. Azóta már kiderült, hogy Hashimoto szindrómám is. Ez a pajzsmirigy autoimmun betegsége. Kimutattak valamilyen antitesteket, és ha az van, akkor van Hashimoto is. Legutóbb persze nem volt a véremben kimutatható antitest, szóval a fene tudja, mit csinál a szervezetem. Járok gyógytornára is a csipőmmel. Vagyis a gerincemmel. Van két porckorong, ami nagyon el van kopva. Vagyis teljesen. Hát ennyit rólam.

Most következnek az elmúlt 2 hónap képei, a teljesség igénye nélkül. 🙂