Archive for május, 2011


Úgy tűnik, ez egy formabontó blog firkálmány lesz. 🙂

Na ki jön rá, miért? 🙂 Nos azért, mert a  képeket sikerült először feltöltenem, és csak most írok, a képek után. Persze ha nagyon akarnám, tudnék ám elé is írni, de akkor nem lenne egy ilyen remek bevezető írás, aminek valójában semmi értelme sincs, dehát végtére is semminek sincs. Vaaagy épp ellenkezőleg! Mindennek van értelme! Amúgy valójában tök mindegy, kinek mi a véleménye, mert egyáltalán nem ezen múlik, hogy mi van, vagy mi nincs, hogy pl én, egyes számú mókus, mit gondolok. Na mára kifilozofáltam magam. 🙂

Nos, Emma duracell mókuska most is épp itt csápol a Halász Jutkára… Kész, azt hiszem kivagyunk. 🙂 Sikerült tudatosítania ma Emmusnak velünk, hogy már pedig mi már örökre szülők maradunk, és hogy a duracell mókuskákból, bár este 9 óra van, az elemet nem lehet kivenni. Pedig bevallom, én már olyan szívesen aludnék. De az altatás elvileg még rám vár, addig meg Zoli tartja a frontot.

Szóval azt akartam irni, hogy Emmusunk nagyon belelendült. Mindenféle pozicióból képes felülni, az ágyában feláll, az egyik kezét már el is engedi hozzá. Napközben sokat csücsül, imád ülve játszani, így a mászás azt hiszem kicsit háttérbe szorult.

Nagyon jó étvágya van és már van két darab fogacskája is, szóval már kész nagylány. 🙂

Hm, még sok minden lenne, amit tudnék írni, de most inkább megyek és erőt gyűjtök az altatáshoz. 🙂

Pusszanat!