Archive for szeptember, 2012


Nos, megvan az új autó. Miután Peti megszületett, elkezdtem ismét bejárni dolgozni. 2 év után. A munkatársak már vicceltek, hogy „jé, te még itt dolgozol?”. Már az is ciki volt, hogy beléptetős csipogóm letiltotta magát, olyan régen voltam az irodában. Viszont 2 gyerekkel már képtelenség itthonról dolgozni. Ennek örömére kellett egy második autó, amit Gabi tündér segítségével sikerült 34 ezer dollárról 28-ra alkudni. Na, nem vettük meg így sem, csak 3 évre tartós bérletbe vettük, tekintve a bizonytalanságokat a munkahelyem körül. A leasing egyébként majdnem 0%-os, lényegében 0, szóval nagyon olcsó.

A második versenyző volt az új Nissan Altima (2013), ami talán kényelmesebb és több technológia van benne. Majdnem mondtam hogy a szívünkre hallgattunk, de nem, mert a leasingje sokkal sokkal drágább lett volna, mégha árban kb. ugyanannyi. Így lett a CC.

1 nap vezetés után nem bántam meg. 2.0-ás turbó motor van benne, amit Magyarországon gyártottak. Húz mint a fene.

A történelemnek (és a kíváncsi rokonságnak) ideteszek pár képet, ahol még nincs rajta egy karc sem és Peti sem böfizte össze a műbőr ülést.

Zoli

 

 

 

 

 

Nagyapa 3 hét kőkemény atlantai kiképzés után szombat délután sikeresen megérkezett Budapestre. Emma nagyszerűen érezte magát, megkapta a 100% figyelmet és még pislogni is elfelejtett. Emma és nagyapa együtt éltek a jelenben. Voltunk kirándulni sokat, még Tennessee államba is eljutottunk. Nagyapának köszönhetően a kerítést is sikerült lefesteni! Sajnos a kalap ittmaradt, de majd nagymama hazaviszi, Karácsonyra!

Ime néhány kép nagyapával és persze mamával, anyával, apával, Emmával és Petivel is.

Atlanta 2012

Pákk pákk.

Nos, amikor Emmának kezdett kinyílni a csipája és nem akart egy helyben maradni pelusozáskor, akkor Zoli a játszószőnyeg szegélyével elkezdte paskolgatni Emma pocakját, amit persze Emma nagyon élvezett. Zoli persze hangot is adott ennek a műveletnek, amit mi pákkkk pákkkkk-nak hívunk. Paskolgatás közben azt kell mondani jó hangosan hogy:  PÁKKKKK PÁKKKKKKKKKKKKK!