Archive for február 27th, 2011


Mivel olyan jó idő volt, egy kis tikitomos bulit csaptunk a házunk előtt. Emmának tetszett. 🙂

Hasról hátra, azaz Emma tegnap óta végre ebbe az irányba is képes saját magától megfordulni. Hállllllelúúújááá!  (Mellékesen megjegyzem, hogy ez az egyik kedvenc számomnak is a címe, Leonard Cohen száma, érdemes rákeresni a tubon.) Szóval a Prücsedlink egy kis gurulós mókuspéldánnyá avanzsálódott. Olyan kis ügyes, nagyon büszke vagyok rá!

Aktuálissá vált nálunk a fog-téma is. Szegénykém úgy tud szenvedni miatta. Rágcsál, folyik a nyála, piros a pofija és van némi popsi pirosság is.

Emmáról készült pár kép, amint épp a Robi kutyust nyüstöli. Rágcsálja, nyomkodja, püföli, veszekszik vele és egyebek. 🙂

Sikerült a kerti fafaragásról is pár képet készítenem, bevallom, igazából a rügyező fákat voltam hivatott lencsevégre kapni azon a ragyogó, madárcsicsergős napon, de ha már az udvarban jártam és mellékesen a szomszéd rohadék kutyája épp nem tartózkodott a saját kertünkben, gondoltam kihasználom eme remek lehetőséget.Végül is pár teknősbékát is lekaptam, amint egy kis szigetecskén üldögélnek a tóban.

Imádom ezt a helyet, olyan sok állatfajtát láttam már a kertünkben. Teknősök, kacsák, vadludak, halak, színes madarak, őzikék… tarantula pókok és persze a szomszéd kutyái ÉS MAGA A SZOMSZÉD IS… De lesz kerítésünk. Ha azon is bejön akkor a rendőrök is jönni fognak, az tuti, vagy majd kihasználva a szomszéd saját mondatát, miszerint a kertjében bármit megtehet, majd szépen kap egy-két airsoft golyócskát ajándékba, mert ugye akkor én is mindent megtehetek… Na de nem akarok én rossz viszonyt az egyetlen szomszédunkkal, de ami tény, az tény. Más kertjébe nem mászkálunk be, főleg nem bebámulva az ablakon…

Mi is van még?

Azt hiszem, most egyelőre ennyi és akkor jönnek a várva várt pikcsőrök. 🙂

Pusszanat

Firszt mókus