Archive for november 8th, 2012


No, úgy látom, hogy még novemberben nem történt bejegyzés, bár ahogy látom októberben sem volt sok… Hát ez van. 2 lukró mellett luxus az internetezgetés.

Mi jól vagyunk. Petike egyre nagyobb kópé, cukorfalat, aki imádja zabálni a kis kezét, tud hangosan kacagni és imád mosolyogni. Annyira hálás, amikor valaki beszélget vele, egyből tejbetök lesz tőle. Ha azt mondjuk neki, hogy mondja azt, hogy Gúúúú, akkor ő egyből elkezd gúúúúúzni. 🙂 Imádja tapogatni a hintáján levő állatokat, velük is beszélget. Hát az evés dolog nem egyszerű, de talán már nem annyira rossz. Már nem sír egész nap megvigaszthatatlanul, de azért van, hogy visszahányja a tejterméket, na akkor van sírás. Tápot is cseréltünk, ez most eddig a legjobb, pedig ez nem is a méregdrága fajta. (Azt is kihányta) Szóval növöget a Drága.

Emma is nagy show mókuska lett. Imád énekelni, táncolni, illegeti-billegeti magát, be sem áll a szája, mindent utánunk mond. Rengeteg energiája van, amit nem egyszerű levezetnie. Ma ugrálni voltunk a majmos játszóházban, ha minden jól megy, holnap is megyünk. Megy a hiszti időszak is ezerrel, de hát ez ilyen korszak. Szeret ollóval vagdosni, ragasztani, gyurmázni, imád minden kreatívosdit.

A mama még bírja a kiképzést, szegény még nem sokat látott Amerikából, de reméljük sikerül eljutni vele is pár helyre, ha már itt van.

No van pár vidink, aztán be is fejezem mert csucsuzni kell.

Cuppanat.