Archive for szeptember 18th, 2013


Mostanság…

on 2013.09.18. in Kategória nélküli írományok Mostanság… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mostanság nem volt ideje a mókus egyedeknek blogot írni, mert minden összejött. Emma 3 éves lett, Peti 1 éves szülinapját ünnepelte, a Mama hazament, az NSN atlantai irodáját bezárják, emiatt költözünk Dallasba, hirdetjük a házat is, folyamatosan rendet kell tartani, mindent el kell pakolni, ami két kis kategóriás mókus egyeddel valljuk be bonyolult feladat. Hétvégén nyílt napot fogunk tartani, mert most építettünk egy új kerítést, ami most már teljesen zárttá tette a kertet. Aztán ha sikerül eladni, akkor felkerekedünk és irány Dallas. Majd beszerzek egy cowboy kalapot. 🙂

Amúgy gyerekek jól vannak, Emma megkezdte az ovit, amit abba is hagyott. Rájöttünk hogy ez az ovi, ahova beírattuk, sem Emmusnak nem jó, sem nekünk. Az óvónénik ahelyett, hogy segítettek volna beilleszkedni neki, ehelyett inkább imádkoztnak, hogy ne érezze magát rosszul. Röhej.  Ettől még Emma nem fog mosolyogva menni reggelente. Majd ha elköltöztünk, keresünk egy olyan ovit, ahol nem imádkozással akarnak mindent megoldani, ja és amitől Emmának nem lesznek rémálmai.

Peti is jól van, szaladgál egész nap, imádja az autókat, amit tütünek hív. Amúgy már beszél a Drága. Mondja, hogy tej, apa, anya, Emma, Peti, Petya, büdös pelus, 🙂 , nem nem (és rázza a fejét), meg még jó pár dolgot. Tud felfele menni a lépcsőn váltott lábbal, tud táncolni körbe-körbe, meg még annyi mindent, hogy nehéz lenne leírni. Imád enni, de nem egy nagydarab baba ettől függetlenül. Kisebb, mint amekkora Emma volt ennyi idősen.

Voltunk kirándulni is erre-arra, rakok fel képeket is.