Hát úgy mindenről vegyesen…

on 2013.02.16. in Kategória nélküli írományok

Mostanság nem sikerült blogközelbe kerülnöm, mióta hazament anyus, lényegében még a klotyóra is két gyerekkel megyek. Emma még el játszana odakint, de Petit vinni kell, mert ha rájön a szeparációs mizéria, akkor nagy a bőgés, így inkább viszem magammal, Emma meg hát ha már Peti jöhet, akkor ő is jön. Ennél a két gyerekes mellékhelység látogatásnál már csak az a rosszabb, amikor nincs klotyópapír. (Erre is volt példa a napokban.)

Szóval élünk, megvagyunk, csak általában fél 12-ig takarítom a lakást a két lurkó és az egy hím egyed után, utána meg már csak arra van energiám, hogy aludjak. 🙂

Petike holnap lesz 6 hónapos, hogy szalad az idő! Nagyon szépen fordul mindenfele, de ez már nem újdonság, elég régóta csinálja. Mostanában a mászó pozíciót próbálgatja és az oldalra kiülést, nagyon szépen megy neki, szerintem két hét és itt fog mászni annyira jól halad. Minden nappal ügyesebb. A hozzátáplálást már 4 hósan elkezdtük, mert a tápot folyamatosan kihányta. A felnőttesebb kajákkal nincs gond. 🙂 Csak ne lóbáljuk meg előtte, mert képes lecsapni egy pizzaszeletre is, vagy bármire, amit mi eszünk.

Szóval Peti egy nagyon édes kis örömgombóc baba, imád mosolyogni bárkire, bármikor, bárhol, csak szépen nézzenek rá. 🙂 Szereti Emmát, állandóan húzkodja a haját és már szeretné azt csinálni, amit Emma csinál.  Bújós baba, leginkább rajtam szeret lógni, ha lehet egész nap felkötődve. Éjszaka mostanában szépen alszik, egyszer kel fel éjjel, ha jó éjszakája van, akkor néha hajnalig durmol. Egy szó, mint száz, ő egy Tünemény!

Aztán persze itt van a másik Tünemény is, Emma, aki már igazi kis nagylány. 🙂 Most néztünk neki ovodát, de olyan drágák, hogy az már pofátlanság. Nagyon okos, mindig elcsodálkozunk rajta, hogy mennyi mindent tud már, felsorolni is nehéz lenne. Ő is egy csoda teremtés, imádnivaló cukorborsó. Upsz, épp most verte be valahova a fejét. Hát igen, még a franciaágy méretű matrac sem elég neki. 🙂

Nos, akkor rakok fel pár képet is. 🙂

Comments are closed.