Mókus család nyaral. (Vagy valami olyasmi)

on 2013.02.25. in Kategória nélküli írományok

Pénteken a kis családunk felkerekedett és elautókázott Helenbe, ahol már voltunk egyszer, amikor még csak Emma baba volt a színen. Mutogattam még otthon neki képeket, hogy emlékszik-e, mondta, hogy peeeeersze! Nagyon várta, hogy pancsolhasson a jakuzziban, (itt hot tub-nak hívják), mert, hogy az milyen jó volt. Szupppi. Ide is értünk, Emma nagy hévvel felvette a fürdőfelszerelését, gumikacsát, mellényt, amit csak lehetett, majd becsobbant a tub-ba, majd azonnal ki is akart jönni, mert hogy ez mégsem az, amire Ő gondolt. Nem értettem, mert már annyira várta, hát akkor most meg mi történt? Sebaj, Petike (Akit mi már csak Szutyok Matyinak hívunk) Szóval Matyika az viszont baromira élvezte a pancsit. De ez látszani is fog a képeken… Szóval megpancsoltattuk Petit, nagyon bezsongott tőle. Ezután elmentünk a városba, ahol vettünk Emmának Kinder tojást, ami nagy szó, mert ugye amcsiban tojást nem lehet kapni, mert az milyen veszélyes…

Este megbeszéltem Emmával, hogy mi is volt a baj… No, az volt a baj, hogy azt mondtam neki, hogy ugyan oda megyünk vissza, ahol voltunk régebben, amikor ő még kicsike volt. Látta a képeket is. No, az volt a baj, hogy a régi jakuzzi sötétkék volt, míg ez a mostani szürke pöttyös. Szegény azt hitte, hogy pont ugyan oda megyünk vissza, ami félig meddig igaz is volt, mert ugyan oda jöttünk, csak egy nagyobb házba, de még a bútorok is ugyan azok voltak, mint a régibe, csak ott nem fértünk volna el. Szóval a szín volt a baj. Makacs kislány, többet nem is akart beleülni, mert nem jó a színe. 🙂 Na de azért róla is lett pár kép.

Ma meglátogattak a Gabiék is, sétálgattunk, ettünk, játszótereztünk, szóval nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos reggel megyünk haza, ehh, pedig még egy pár napig tudtam volna áztatni a hátsómat esténként. Elkéne egy ilyen otthonra is. 🙂 Bár akkor meg tuti nem használnánk.

Összegzés, jó volt, szép volt, de legközelebb Hawaii-ra megyünk. Zoli beígért egy utat, ha lefogytam. 🙂 Hehe.

Na jönnek a képek. Nem sok, mert csak az első nap fényképeztünk a tub-ban. 🙂

Comments are closed.