Archive for július 3rd, 2010


Emma pelusozó asztala, órája, képei, fali csíkdekorja meg egyebek…

on 2010.07.03. in Kategória nélküli írományok Emma pelusozó asztala, órája, képei, fali csíkdekorja meg egyebek… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Végre valahára megérkezett a pelusozó asztalunk, sokkal jobb, mint amire számítottam. Azt hittem, hogy kisebb lesz, és alig fogunk elférni rajta, de kellemesen csalódtam. Jippppi, mégis lesz szemből pelusozgatás!!!! (Egy nagy fityisz az itteni bababútor gyártóknak, amiért helynélküli oldalpelusozókat gyártanak, ami még nem is biztonságos ráadásul.)

Szóval összeszerelte Zoli, aztán felragasztottuk a falra a díszcsikot is, van rajta sok elefáni meg oroszlán, talán kigyó is meg kismadár. Pont harmonikus a szoba színével, szerintem nagyon jól eltaláltuk. Aztán következett az óra felrakása, Zoli nagy örömére. Csak ne zúgjon le a falról. Felraktunk két képet is, amit festettem, többet nem, mert a többi még nincs kész, kicsit ihlet hiányos lettem, de már érlelődik a gondolat, hogy mi lesz a többi képen.

Mostmár egész babaszoba hangulata van a szobácskának. Lényegében megvan minden, ami fontos, hogy Emma a korházból hazajövet egy nagyon-nagyon szép helyre csöppenjen.

Amíg el nem felejtem. Voltunk dokinál is. Az ultrahang szerint 1180 gramm a kismókus. Vagyis volt 28+2 hetesen, mert akkor voltunk. Még nem fordult be, a fejecskéje van fent, a lábikái meg a fejénél. Már beszélgettem vele erről, hogy szépen meg kell majd fordulni, remélem hallgat az anyukájára. Amúgy minden rendben van. Remélem a doki sem hív fel, hogy rossz lett a cukorvizsgálat, mert annak nem örülnénk.

Tegnap voltunk színházban is, megnéztük az Operaház fantomját. Nagyon jó volt, a színház is gyönyörűen meg volt csinálva, le a kalappal. Emma végig ébren volt, azt hiszem behallatszott a Fantom…

Csináltunk a szobáról pár képet, most azok következnek: