Archive for március 22nd, 2012


Nos, voltunk a március 15.-i ünnepségen, amire Emmust kicsit kicsíptük, legalábbis nem a kertészkedéshez használt naciját húztuk rá, hanem egy kis tavaszi ruhácskát. Nagyon csini volt. Az ünnepség szép volt, kár, hogy sokat nem láttam belőle, mert a Nokedli úgy gondolta, hogy már pedig őkismókusságát nem nagyon érdekli, hogy mit mondanak, így mi sunyiban (már amennyire egy torkaszakadtából síró gyerekkel lehet) kiosontunk a teremből és csak a kajaosztásra mentünk vissza. Na az viszont már bejött neki. A kedvence a Kati néni általá készített csirkepaprikás nokedlivel. Hát igen, a Nokedlinek nokedli való. 🙂 Az evés után Zoli összrakta a hangosításhoz használt berendezést és bepakolta az autóba, még beszélgettünk kicsit a barátokkal, majd Gábor bácsi hazavitele után mi is hazaindultunk. Emmát nem sokáig kellett altatni. 🙂

Tegnap előtt belázasodott Emmus, alig tudtuk neki levinni a lázát, volt itt hűtőfürdő éjjel 2-kor, két féle gyógyszer adagolás, nagy sírások, Zoli általi bepánikolás, stb… Másnap is volt kis láz, de legalább jobb éjszakánk volt. Ma a kis Drága elég fáradt volt, már délbe bevágta a szunyát, pedig 2-kor szokott elaludni. Most is már alszik, pedig nem szokott ilyenkor. Talán holnapra már tényleg rendben lesz.

Szuri. Khm. Ma megkaptam a 20 darabból álló kollekció első darabját, azaz egy bazi nagy adag progeszteron szurit a hátsó felembe. Hát baromira nem volt kellemes. Azóta is fáj, mint a fene. Na de azt mondják, ez talán segít abban, hogy Peti ne legyen koraszülött, vagyis legalábbis ne nagyon. Azt is mondják, hogy ha az első baba koraszülött volt, akkor a második baba is nagy eséllyel lehet az. Az meg nem jó. Ezért kell a szuri. Remélem tényleg fog hatni. A nővér, aki házhoz jön, nagyon kedves volt, Emma sem kapott frászt tőle, ami ebben a korban nagy dolog, mert elég sokszor tök ki rajta, főleg ha belépnek a személyes kis terébe. Na de szóval még 19 hét szuriadag. Jippi!

Képek jönnek.