Archive for március 30th, 2012


Tegnap megint belázasodott estére, vagyis éjjelre Emma.  Semmi egyéb baja nincs, csak hogy elég magas láza van, amint megy ki a gyógyszer, lázasodik is újból. Egy hete, vagy hogy, akkor is ez volt. Enni eszik, jó a kedve, egész nap vihorászik, persze látszik rajta  az éjjeli lázcsillapításos tortúra. Jönnek a fogai. Passz, hogy lehet-e ettől a láz, vagy sem. Mondanak mindenfélét. Van, aki azt állítja, hogy a fogzás nem okoz lázat, van, aki azt mondja, hogy igen, lehet lázas. Ki érti ezt?

Maci és Apa.

Ebben a kettőben az a közös, hogy Emma valamiért mindkettőjükhöz ellenállhatatlan ragaszkodást mutat az utóbbi hetekben. Persze eddig is ragaszkodott, de ha meglátja az apját, akkor utána belelapul a nyakába és le sem lehet vakarni. Ha Zoli elengedi, a gyerek rajta marad, annyira kapaszkodik. A Macihoz is annyira ragaszkodik, hogy lassan már fürdéshez sem lehet eltávolítani a kezéből. Mindenhova viszi magával. Még a boltba is jön a maci. Maci nélkül nincs élet.

Viszont az a baj, hogy csak egy, azaz 1 darab kék macink van. Kellene még egy. Van egy rózsaszín is, na de a kék az igazi, viszont ha elhagyjuk, akkor szerintem összedől a világ. Rakok fel a maciról képet, szóval ha valaki látja ezt a macit, kék színben, akkor vegyen már egyet Emmának. A jobb sarkára a macinak az van hímezve, hogy FUPA. Természetesen az anyagiakat megtérítjük. Szóval macikutatásra fel, Kedves Otthoniak!  🙂

Macis kép jön!