Játszótér.

on 2012.03.27. in Kategória nélküli írományok

Voltunk játszótéren. Vagyis persze többször is voltunk, csak egyszer véletlenül a kezembe akadt a telefon, aztán csináltam egy gyors vidit, amin Emma látható hintázás közben. Na jó, egyszer a csúszdán is lecsúszott. 🙂

Ma is voltunk kint délelőtt, igaz csak Emma meg én, így videó nem készült. Az itteni anyukák meg kell mondanom, teljesen felelőtlenek. le vagyok döbbenve. A többségük fiatal 18 max 25 éves, itt ez a divat, mármint korán hancúrozni egyet a suttyó bézbólozó sráccal, aki utána lelép, ott hagyva a lányt a gyerekkel, na de nem is ez a lényeg, hanem hogy vígan cseverésznek egymással a játszótéren, közben a gyerek már 200 méterre van, kint a parkolóban, a kocsik között. Nem lepődnék meg, ha ezeket a gyerekeket egyszer valaki elrabolná, vagy elütné egy autó, vagy csak simán elveszne. Aztán jön a nagy sipákolás, hogy jaj, hol a gyerek, ahelyett, hogy figyelt volna jobban. Én egy pillanatra sem, tényleg egy pillanatra sem veszem le a szemem Emmáról, és nem hiszem, hogy én vagyok túl aggódós. Na de mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, csak azért sajnálnám, ha valami bajuk lenne a felelőtlen anyukák gyerekeinek, mert szegények nem tehetnek semmiről, ők csak gyerekek, a felelősség a szülőké (lenne). Persze vannak anyukák, akik tényleg figyelnek a gyerekekre, nem mondom, csak már nem ez volt az első eset, amikor ilyennel találkoztam. Valójában nagyon sok ilyen esetet láttam már.

Más.

Holnap megint jön délután a nővérke beadni az esedékes szurit, ma kitakarítottam kicsit, mert tuti, hogy holnap a szuri után felállni sem fogok tudni, így a holnapi délután kilőve.

Baci.

Na ja, közben kaptam egy kellemes kis hugyuti fertőzést is, bánat tudja hogy, mindenesetre szedem lelkesen az antibiotikumot, úgy tűnik hatékony, mert tegnap éjjel csak 2x kellett meglátogatni a mellékhelyiséget a 3o helyett. Azért nem mindegy.

Hm. Nos, más nem jut eszembe így hirtelen, így most bebiggyesztem a vidit. 🙂

Szólj hozzá most!

You must be logged in to post a comment.