Nyaralgatunk… Csapó 2.

on 2010.07.12. in Kategória nélküli írományok

Sikeresen hazaérkeztünk a nyaralásból, az autó sem esett össze alattunk, Emmus is jól viselte a hosszú utat, igaz visszafele egész végig mocorgott.  A második nap azon tanakodtunk, hogy hova is tudnánk elmenni, amit még én is kibírok 40 fok melegben. Így döntöttünk a Sunken Garden mellett. Ez egy botanikus kert-szerűség, bár nekem inkább egy kisebb dzsungelre emlékeztetett. Volt ott mindenféle nagy, zöld növény, mindenféle fura latin nevekkel. Bevallom, a 20. egyforma növény után már valami érdekesebbre vágytam, Zoli is így volt vele, igy fényképeztünk egy szép szitakötőt.

A buja növényzet megnézegetése után elkapott minket az éhség. Floridára az a jellemző, hogy legalább egy órát kell elemózsia után kutakodni, mire találunk is valami éttermet, ami nyitva is van. Így sikerült a 3 bezárt görög étterem után találni egy családi vendéglőt, ami nem kifejezetten görögnek hirdette magát, viszont meglepetésre végül volt nekik gyros husijuk is. Zoli le is csapott rá, mi Emmával maradtunk a csirkés verziónál.

Ezek után a hotel felé vettük az utunkat, majd egy gyors átöltözés után megcéloztuk a partot. Nem azt, ami épp a hotellel szemben csábított mindet, hanem egy kicsit délebbre fekvő strandot szúrtunk ki. Az USA legjobb strandja volt 2006-ban és 2008-ban. (Totál olyan volt, mint ami a hotellel szemben is van, csak autókázni kellett hozzá, és nem volt kagyló a parton)

Így esett, hogy megesett, kagyló nélkül maradtam idén. 🙁

Na de sebaj, végül is van tavalyról egy egész váza kagylógyűjteményem.

Hát ez történt a nyaralásunk második felvonásában. Most jönnek a képek.

Comments are closed.