Rabszolgák, medvék és némi göndörség…

on 2010.09.09. in Emma

Emma mostanában 80 ml-t anyatejet eszik, szegény Niki alig bírja tartani a tempót: éppen elég a napi tejtermelés. Hajnal 5-ig én vigyázok Emmára, így Niki 10-től addig aludhat, én meg utána alszok 9-ig, mikor is beindítom a laptopot és dolgozni kezdek – itthonról, egyelőre.

A kisszobába vettünk egy matracot és azon alszunk felváltva. 3 óránként etetés, de Emma szépen hízik, így megéri felkelni, felkelteni.

Keveset sír, csak akkor, ha fáj a poci, ami lehet azért van mert felül akar kijönni valami, vagy azért mert lent, vagy mert korog. Nemrég egy órán át püföltem szegényt, csak nem jött a böfi. Kiderült, még éhes és azért hisztizett. Hál’ Istennek az anyjának eszében jutott, hogy lehet nem is a böfi hiányzik neki. 🙂

Ma fürdés után begöndörödött Emma haja. Ha göndör lesz, akkor az anyai nagyapjától örökölte. Eddig úgy volt a haja az enyém. Sebaj. Még ott van a füle!

Niki ma ünnepelte a szülinapját. Nagy örömére Sandy Springsben találtunk egy európai cukrászdát és igazi otthoni csokitortával ünnepeltünk. Meg egy mackóval.

Boldog szülinapot!

Puszi midenkinek!

Zoli

Az egyik rabszolga.. felfogadtam, hogy vigyen körbe.

Én alszok, ti, rabszolgák csak toljatok!

Ez itt a másik rabszolga. Anyának neveztem el.

Ez itt az "Apa" nevet kapta.

Ha ordítok, megetetnek. Lehet göndörödöm?

Most kimenőt kaptak, én lazítgatok addig.

Gabi és én. Jól mutatunk!

Jeff, szerinted is jó kis csapat vagyunk?

Az első számú mókus ma 28 éves!

Medve úr, ide süss!

Enyém vagy, viszlek aludni!

A táborhelyet Emmus mellett jelölöm ki!

Úristen, egy Grizzly!

Szólj hozzá most!

You must be logged in to post a comment.