Archive for augusztus 18th, 2010


Emma még mindig a második emeleten van (mi az elsőn). Holnap megyünk haza, de ő még marad egy kicsit. Senki nem mondja meddig, csak hogy önállóan kell ennie, legalább üvegből mielőtt jöhet. Azelőtt megy a hetedik emeletre, ahol már külön szobája lesz. Mindenesetre mi jövő héten visszük haza, akármit mondanak.

A születési időt végül is 11.58-ra írták, nem törődve azzal, hogy a lábacskái már 11.57-kor kint voltak… Mindenesetre mi 11.57-et írtunk a születési anyakönyvi kivonatra. A név maradt Emma és nem cifráztuk, nem írtunk be második nevet.

Ha fiunk lesz Niki választhat a Miklós és az Adolf között (az Adolf csak azért, hogy tuti a Miklóst válassza..) :), de ez még odább van. Örülök, hogy lány lett elsőre, állítólag a fiúk kevésbé vadak, ha a lány születik meg előbb.

Az etetésre visszatérve, Emma minden három órában eszik és mindig tele van a pelus. Már én is és Niki is cserélte, csak nem könnyű a sok drót miatt ami kiáll szegényből.

9-12-15-18 óra (stb.) a menetrend.

Most megyünk szoptatni, bár Emma még nem nagyon érdeklődik, mert nincs még sok tej. Az előbb már volt pár csepp előtej, azt fel is vittem neki, hogy erősödjön az immunrendszer. Nikinek pedig vezénylek: hoztam egy kismagnót amit a földre tettem, és amíg én ugrálva kiabálok, hogy 1-2-3-4, addig ő gyártja a tejet. (csak vicc volt..) 🙂

És itt a video a cumisüvegezésről, kemény 10 ml ment le, de utána elaludt szegényke. 22 ml a cél.

Hajrá Emma!

Zoli