Archive for november 7th, 2011


Zoli épp most ment ki megnézni, hogy mit csinál a szomszéd… A kis nyikhaj srác, azaz a szomszédék fia épp most akarta a kocsiban javítgatni a zenelejátszót, mindezt úgy, hogy az egész utca dübörög tőle. Komolyan ez a család nem normális. De legalább már az egyik kutyájuk, az öregebbik kimúlt. Egy csaholással kevesebb. Pedig én aztán szeretem a kutyákat, ezt mindenki tudja. ( A Csutakot is szerettem, annak ellenére, hogy beleharaptam a lábába, amikor kicsi voltam. ) 🙂
Na de visszatérve a témára, itt majdnem az összes fiatal ilyen, ahogy elnézem. A szülők 6 hetesen berakják őket a bölcsibe és visszamennek dolgozni. A gyerekeket lényegében senki sem neveli, semmire. Nem is csoda, hogy olyanok, amilyenek.
Aztán ami nekem itt nagyon furcsa, hogy rengeteg kiscsaj 16-17 évesen gyereket szül. Nem tudom, ez itt valamiféle divat lehet. Aztán nyugisan csevegnek a plázában a barátnőjükkel úgy, hogy a 2 hetes baba ott üvölt mellettük.
Na igen, nem írtam félre. Komolyan kiviszik a zsúfolt plázába a 2 hetes babákat, persze természetesen zokni és nadrág nélkül, még hidegben is. Az is természetes, hogy hagyják őket sírni. Ez is valami divathullám lehet.

– Mama és papa tolja a babakocsit. Nagy, keserves sírás hallatszik, odanézve egy pár hetes baba torkaszakadtából, már-már lila fejjel üvölt. A papában még van némi hajlam, hogy kivegye és megvígasztalja, mire a mama megfogja a papa kezét és rászol, hogy nem nem, nem vesszük ki a babát, tanulja meg, hogy mi a rend, nem kényeztetjük el. Nesze, elkényeztetni egy pár hetes babát.

Néha nem értem, hogy jutott Amerika odáig, ahol épp tart. Na de azért vannak jó dolgok is ám. Csak ezek most eszembe jutottak. Persze mindenki úgy neveli, vagy esetlegesen nem neveli a gyerekét, ahogy akarja, csak az a szívás, hogy az ember mellé ilyenek költöznek aztán.

Más.

Voltam gyógytornán. Khm.. hát azt hiszem valami nem okés, mert ma úgy fájt, hogy hajaj. Nem tudom mi lesz, még két hét gyógytorna van, de eddig csak rosszabb lett. Gáz. A gerinc nem egy olyan dolog, mint az epe vagy a mellékvese ciszta,  hogy csak úgy ki lehetne kapni onnan. 🙂 A gerinctelenség amúgy sem nekem való. 🙂

Emmáról készült pár kép.

Egyelőre ennyi, pusszanat!